dijous, 26 de febrer del 2009

EXÀMENS

ATENCIÓ!!
Després de les Jornades Culturals continuam amb la tasca diària i ens trobarem amb exàmens: la classe de 6è A haurà de fer el de Català (unitat 8) i la classe de 6è B, haurà de fer el de Català i el de Medi (unitat 8). Molta sort i a estudiar de valent!!

Visitam el Parc Natural de Mondragó

Dimarts dia 24, com ja sabeu vàrem visitar el Parc Natural de Mondragó. La visita va ser molt profitosa i ens ha servit com a base per a les nostres Jornades Culturals... Aquí teniu una petita mostra dels millors moments.

divendres, 20 de febrer del 2009

EXÀMENS

RECORDAM: Dilluns 23 encara feim exàmens!!
6è A ens examinam de Medi... ànim i a estudiar molt!!
6è B ens examinam de Matemàtiques... ànim que ja queda manco per gaudir de les Jornades Culturals!!

DIMARTS DIA 24 PARTIM D'EXCURSIÓ!!

El proper dimarts els nins i nines de 6è partim d'excursió com a començament de les JORNADES CULTURALS!!
La meitat de nosaltres visitam el Parc Natural de Mondragó i la resta anam fins a Campanet, a visitar el Centre de Conservació del Voltor.
Esperam que aquesta sortida us agradi tant com la darrera que férem!
RECORDAU: Dilluns 23 és el darrer dia per a què porteu el justificant i els doblers...

diumenge, 8 de febrer del 2009

Ja queda menys per a les Jornades Culturals!!

A finals d'aquest mes durem a terme les Jornades Culturals i per anar creant ambient, hem decidit estudiar a les nostres aules dos animals ben característics dels nostres paisatges:
el ferreret i el corb marí.
Per començar hem decidit que anirem cercant informació sobre aquests exemplars i ho compartirem a partir d'aquestes entrades... Bona sort!!

CONTAM LA HISTÒRIA DE N'ERIKA...



Divendres dia 6, els nins i nines de sisè vàrem anar a la biblioteca a contar als nostres companys i companyes de tercer i quart la història de n'Erika, un conte molt emotiu sobre una nineta que es va salvar de l'extermini nazi quan sa mare la va tirar del tren en passar per una estació. Amb ajuda de na Carol, tot ens va sortir molt bé.
Més tard, els nins i nines de sisè B, vàrem repartir colomets fets per nosaltres a totes les classes per commemorar el Dia de la Pau.

dilluns, 2 de febrer del 2009

Molts ànims per aquesta setmana!!

Durant aquesta setmana ens hem de posar les piles perquè tant a sisè A com a sisè B tenim molts d'exàmens: Català, Medi, Matemàtiques i Anglès! A més no oblideu que heu de seguir llegint na Molly Moon i la classe de sisè A també ha d'estudiar els verbs i el poema... Molta sort!!

diumenge, 1 de febrer del 2009

Continuam amb la visita a Cala Deià!

Després d'un parell d'intents.... aquí teniu la resta de fotos de l'excursió de dimecres! Mem si us trobau!!