divendres, 16 d’octubre del 2009

Hola a tots!

No sé si encara mirau el bloc de l'any passat, però he pensat que seria una bona manera de seguir mantenint contacte amb vosaltres i de què ens conteu com vos van les coses pels vostres instituts o escoles noves!! Esper els vostres comentaris(recordau que heu d'utilitzar l'adreça i contrasenya de l'any passat!!) Moltes besades.... Jero

4 comentaris:

roberto peira ha dit...

Hola,som n´Estefania.Només volia contar-vos que tot ens va molt bé a l´institut.Però seguim sent un poc xarradors,aunque no hi sigui tota la classe de l´any passat ens divertim bastant.
Una abraçada a na Jero i records per tots.
Estefania

Jero ha dit...

Hola Estefania, me n'acab d'adonar que fa just un mes que tu vares fer l'entrada i malgrat l'hagués llegit tot d'una m'ha anat passant el temps sense contestar... Esper que tot et vagi molt bé, que segur que sí! Per la festa de nadal bastants nins vengueren a veure'ns i em varen contar que les coses vos van prou bé.A veure si el proper trimestre ens podem veure. Memòries.

Unknown ha dit...

Hola,som n'Estefania.Tot ens segueix anant genial.Pero no he trobat el moment de poder anar a l'escola.Ara mateix la meva antiga clase està molt dispersa per distintes clases.I ha gent que ha repetit el curs i d'altres que van al mateix curs però no a la mateixa clase a la que jo vaig.
Si ens vesis estam un poc canviats,pero crec que ens reconeixeries.
La meva classe d'aquest any es molt bona,i els companys són molt bon estodiants.

Una abraçada,de la teva antiga alumna.

Jero ha dit...

Hola Estefania,
Estic molt contenta que de tant en tant m'enviis un correu!
Saps què podries fer? El meu compte de correu d'enguany és sisebadies@gmail.com, així, si vols podem seguir mantenint el contacte de manera més privada.
M'alegr de què totes les coses et vagin bé: jo n'estava ben segura!
D'aquí poc ens veurem, ja que anirem de visita a l'institut, esper que ens puguis venir a rebre o fins i tot que tu siguis una de les alumnes que vénen a explicar-nos a les aules què feis a l'institut!
Besades i memòries.