divendres, 5 de desembre del 2008

SORTIDES ESCOLARS

DIA 10 D'OCTUBRE

Visita al Claustre del Convent de Son Bonaventura i a la mostra artesanal de les Fires de Llucmajor.

DIA 24 D'OCTUBRE

Visita al museu d’art contemporani. Fundació Joan March.

DIA 31 D'OCTUBRE


Visita al casal Solleric: exposició sobre en Gilbert Shelton


DIA 5 DE NOVEMBRE


Avui hem anat a visitar el Camp d’aprenentatge de Son Ferriol per aprofundir el nostre coneixement sobre l'apicultura i per fer activitats relacionades amb l'apiari. Per una banda, hem anat amb na Paca per parlar un poc sobre les diferents mels que existeixen, quines propietats tenen,...També les hem pogut provar i hem hagut d'omplir una fitxa per poder anotar quin tipus de mel era (taronger, alzina,...), quins gustos tenien (agre, dolç, salat, ...), quins colors tenien cada una d'elles, etc.







Per altra banda, després hem anat amb en Toni . En Toni ens ha fet una xarla sobre els diferents tiupus d'abelles que hi ha, quines són les seves funcions, com es reprodueixen,... Després hem fet tota classe d'observacions de caeres utilitzant la lupa i el microscopi:











Els dos grups hem tingut l'oportunitat d'estar a les dues sessions. A causa del mal temps, no hem pogut anar a veure les caeres perquè hi havia massa fang.

Ha estat un dia molt entretingut i ens ha agradat molt. A part, que ens han dit que han estat molt contents amb noltros perquè mai havien tingut un grup tan engrescat com el nostre. És una gran notícia!!


DIA 5 DE DESEMBRE
En motiu del Dia de la Constitució, el tercer cicle hem anat a visitar el Parlament de les Illes Balears per conèixer la institució oficial i aprofundir en el funcionament del nostre sistema democràtic. Com que no hi podíem entrar els quatre grups junts, primer han entrat els de cinquè i nosaltres ens hem anat fer una volta per Palma : hem anat per la plaça Major on hem vist les tendes de Nadal que hi havia, hem passejat per les Rambles on després hi hem berenat,...
Quan s’han fet prop de les onze, hem partit cap al Parlament. Per mostrar-nos tot l’edifici i explicar-nos el seu funcionament, ens ha atès en Jaume, l’encarregat de donar-nos tota la informació necessària i de fer-nos totes les explicacions, el qual també ens ha deixat demanar totes aquelles curiositats que teníem.

La part que més ens ha agradat, ha estat quan hem arribat a la sala allà on es fan tots els plens. En aquesta part ens ha explicat moltes coses com per exemple com es fan les lleis, de quina manera fan les votacions, on s’asseuen cada un dels diputats, qui és la presidenta del consell i quina és la seva funció, on s’asseuen cada un dels diputats de cada partit, quants representants de Mallorca, de Menorca, Eivissa i Formentera ens representen... En definitiva, avui hem descobert moltes coses que fins ara nosaltres desconeixíem.






Quan hem sortit del Parlament, hem vist que ens quedava temps, per tant, hem anat al Parc de les Aigües per jugar un poc i fer temps fins la 13.15, que és quan havíem de partir amb el bus.

En definitiva, ha estat un dia ben aprofitat perquè hem après moltes coses que fins ara no sabíem.

13 comentaris:

roberto peira ha dit...

Ens ho varem passar molt bé!

Loly Cebrián ha dit...

Es molt interesant veure el que fan els nostres fills a l'escola.
Encara que no hi hagui blocs publicats a totes les aules.
Gràcies per fer tan bona feina.

Un saludo...loly

roberto peira ha dit...

Es molt interesant tenir un bloc per veure els nostres millors moments de les excursions

roberto peira ha dit...

Son en Javi:vull dir que la foto a la que la meva ma "toca" les parts del Roberto Peira realment no el toquen per a res

roberto peira ha dit...

A na marta y a jo Estefania,mos agradat molt les sortides que em fet en aquest trimestre.
Esperam noves sortides

roberto peira ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
roberto peira ha dit...

Som na Desi :es una bona idea fer aquesta página perque tothom pot veure el que feim.Aquesta escola es una adventura i encara que als nins no li agradi estodiar aqui estodien amb ganes i alegría.

roberto peira ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
roberto peira ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
roberto peira ha dit...

Hola som na Marina i n'Alba i pensam que ja què el bloc és dels dos sisès no només hi ha d'haver coses de 6èA. Ja sabem què el bloc només era seu i per aquest motiu no tenim pressa però seria un detall què sortissin més fotos nostres i què és publicàs la nostra informació.
Atentament:
Alba i Marina
P.D.:El bloc és xulíssim.

roberto peira ha dit...

Som en Manuel:Es tot el que desitgaba tenir aixo perque esteim en el derrer curs i cuan ens separem temdrem un record.si qualqú mira aquesta página i cerca una escola per anar-hi pot anar a aquesta perque es GENIAL!!!!!!! Els meus companys son els millors del món.

roberto peira ha dit...

HoLa SoC En PeDrO I CrEc QuE No SoRtIm MoLt

roberto peira ha dit...

hOLA som na Amanda y na Ainhoa pensam que sortim poc pero ens encanta el blog! :)