dilluns, 22 de desembre del 2008

EL CONCERT DE NADAL

Tots els alumnes del col·legi de Badies ens han sorprès amb un gran concert de Nadal abans de marxar de vacances. Hi han participat dels més petitets fins els més grandets, que és el nostre cas, que som els de sisè. Tots hem cantat i nosaltres, a part de cantar, també hem tocat un parell de cançons amb flauta.
Dilluns dia 22, varem fer l'assaig general en el qual tots els alumnes del centre hi varen poder assisitir. Els dos presentadors varen ser en Pere Manel i n'Elena Valado de 6èB.
Després de veure tot el concert l'escola ens va fer una sorpresa: ens varen oferir un petit concert i un dels protagonistes va ser el pare de la Judith.

DIMARTS, 23 DE DESEMBRE!!

Avui han vingut tots els pares a veure el concert de Nadal que hem preparat i com que el menjador ha quedat ple de papàs, els alumnes hem anat entrant a mesura que ens anava tocant. Les presentadores del concert de Nadal d'avui, hem estat n'Estefania i n'Andrea Mar.

Nosaltres els de sisè, aquest any volem anar de viatge d’estudis, per aquest motiu, ens hem fet càrrec d’una sèrie de paradetes del “Comerç Just”. Ha estat molt divertit perquè hem venut bastant i ens podrem quedar un 15% dels beneficis.

A part d’aquesta gran festada, l’AMIPA ens ha convidat a una gran xocolatada amb ensaïmada, per això, a les 10.30 tots els alumnes havien d’estar a les seves respectives aules.

Després de fer aquesta xocolatada, nosaltres ens hem fet l’amic invisible:

- En el cas de 6è A, es va decidir que els regals havien de ser una creació pròpia.
- En el cas de 6è B, es va decidir que s’havien de comprar.

Ha estat una experiència molt agradable i, com que aquest serà el nostre any, podem dir que ens ha agradat molt i que esperem que aquesta festa duri per molt de temps!!

A continuació, els millors moments d’aquest gran dia:


Avui, també hem aprofitat per acabar les nostres postals nadalenques. Quan tots les hem tingut acabades, les hem exposat per l'escola perquè els pares les puguin veure. Han quedat molt guapes i molt originals, fins i tot ens han donat l'enorabona. Són les següents:


2 comentaris:

Loly Cebrián ha dit...

Va ser un Concert de Nadal super,i la sorpresa una xulada.....vos ho vareu passar molt bé



Loly

roberto peira ha dit...

m´ha agradad molt k deixau les fotos de les cartes k em fet


david A.