dijous, 11 de desembre del 2008

EL NADAL JA ÉS AQUÍ!

DIJOUS, 11 de desembre: DECORAM L'ESCOLA!

Avui ha estat un dia molt divertit perquè hem hagut de posar en marxa la nostra imaginació i intentar expressar de manera abstracta el que significa per a nosaltres el Nadal i així poder decorar l’escola perquè el Nadal ja s’aproxima i hi ha molt poca decoració.






Quan aquesta setmana varem tenir filosofia, na Jero va llegir tots els nostres escrits que havíem fet fa temps sobre el que significava per a nosaltres el Nadal. Els va anar llegint un per un i en veu alta perquè tots els sentíssim i poguéssim expressar sobre cada un, el que creiem que significava per aquella persona el Nadal: alegria, festa, estar amb família, etc. D'aquest manera, hem globalitzat filosofia i plàstica partint d’aquest tema.

Per aquest motiu, avui hem hagut de fer aquesta activitat, que es tractava de, a partir de tot el que es va comentar a la sessió de filosofia sobre cada escrit, expressar de manera abstracta el Nadal i intentar ser el més creatius possible. Per tant, la classe s’ha dividit per grups, hem posat molts diaris damunt cada taula, diferents colors, pinzells, aigua i la tèmpera líquida de manera que no ha fet falta que ens aixequessin del nostre seient. Mirau que feiners que estàvem:





Ara, esperarem a què s'aixuguin tots per poder penjar-los per l'escola:


DIJOUS, 12 de desembre



Avui hem dedicat una hora per acabar el que varem començar a la sessió anterior de plàstica sobre “el que es per a nosaltres el Nadal” , per tant, el que hem fer ha estat pensar una frase especificant el que significava el Nadal. Un cop l'hem pensada, l'hem escrita a un full i l'hem decorat el millor que hem pogut. A continuació les hem enganxades a cada un dels nostres dibuixos.


Quan tots hem tingut les nostres frases acabades n'Aina, la nostra practicant d'aqust curs, ha anat a penjar cada un dels nostres treballs del Nadal als passadissos de l’escola perquè formen part de la decoració nadalenca:


La decoració Nadalenca de la nostra escola:


DIJOUS, 18 DE DESEMBRE

Avui hem fet les postals nadalenques i, la veritat, és que els resultats han estat meravellosos perquè hi hem posat molta d’imaginació i concentració per tal que quedessin el millor possible. Na Jero ens ha mostrat el format que havien de tenir i també ens ha mostrat una que havia fet ella perquè poguéssim tenir una idea més clara sobre com havien de ser.

Abans de començar, na Jero ens ha explicat com ho podríem fer perquè quedessin originals, per això, ens ha fet una sèrie de recomanacions i tanta sort que li hem fet cas!

Aquestes postals, un cop estiguin acabades, les penjarem als passadissos de l’escola perquè els pares les puguin veure i després, abans d’anar-nos de vacances, les podrem agafar per emportar-nos-les a casa.

Per fer-les, hem utilitzat tèmpera líquida i uns rotuladoRs de color dorat i plata. Les postals tindran forma de finestra, de manera que quan s’obrin, es veurà: MOLTS D’ANYS!!


12 comentaris:

Tutores ha dit...

hola (aina)

roberto peira ha dit...

Hola, som en Sergio i en Carlos i ens agrada molt aquesta pàgina.

roberto peira ha dit...

me gusta mucho cuando llega navidad asi decoramos la escuela i hacemos menos deberes xD





escrito por:Julien
visiten mi web www.universalgames.creatuforo.com

Tutores ha dit...

Ey al·lots!! Que estic contenta que vos hagi agradat el blog. Aquesta era la meva intenció.

(AIna )

roberto peira ha dit...

Fer els dibuixos de nadal ha estat molt divertit....... manco les taques.... xD

roberto peira ha dit...

M'agradat molt la pagina (Pere Manel)

roberto peira ha dit...

Crec que tendriem que millorar un poc el blog (està olt bé)

ANONIM

roberto peira ha dit...

Hola, som n'Helena H i n'Elena V.
Ens ha agradat molt aquest bloc i estam molt agraides a n'Aina per haver-ho creat.
També ens ha agradat poder deixar els nostres comentaris.

roberto peira ha dit...

Crec que han de sortir més fotos de siseB

roberto peira ha dit...

Hola nins i nines!!!!!!!!
Aquest trimestre han pasat moltes coses molt divertides, com per exemple:fer plastica i sobretot avui dia 22/12/08 que en el menjador agut un ROCK AND ROLL!!!!!
Amb en Victor i Cristian.


SOM ANABEL I NA MAR

roberto peira ha dit...

M'agradat molt totes les activitats que ha organitzat n'Aina per les aules de sise.


(PERE MANEL)

roberto peira ha dit...

MACEO: ES divertit pero no eu posat fotos de jo i els meus
:(



lo de la por esta molt mes guay.


i ames ames 6eB ES MOLT MES GUAPO :)